Rozen Jurk Netprint Aantrekkelijke Rondom En Met AqnF7vqE
Dames Pumps Dames Hassia goud goud Pumps Pumps Hassia Hassia pxqtwT0 Mansur Tas Gavriel Kleine Gavriel Aktentas Mansur
  • This is a placeholder.

AardbeiKleine Mansur Tas Mansur Aktentas Gavriel Gavriel: eerst haal je de resten van het vruchtvlees weg. De vlek kun je vervolgens het beste behandelen met een lauwwarm neutraal sopje en daarna eventueel deppen met water en ammonia.

Acrylverf: Bedek de vlek met groene zeep en laat deze een nacht intrekken. Na het wassen zal de vlek verdwijnen.

Advocaat: Schraap zoveel mogelijk van de advocaat weg met de botte kant van een mes of een stukje stevig karton. Probeer vervolgens de vlek te verwijderen met een lauw sopje van een neutraal wasmiddel. Wanneer dit niet lukt en er nog vlekresten zijn, dep deze dan met wasbenzine of alcohol.

Afwasborstel: Koop een nieuwe afwasborstel en stop deze wekelijks in de afwasmachine. Hierdoor kun je langer met je afwasborstel doen.

Afzuiger: Je kunt de afzuiger van de keuken het beste schoonmaken met lampenolie en het verdwijnt. Neem het vervolgens af met keukenpapier. 

Allerlei vlekken: Bijvoorbeeld vlekken van zand of knoeivlekken, deze kun je het beste verwijderen door het desbetreffende kledingstuk een paar uur in de melk te leggen. 

Aluminium wasbak: Wordt je aluminium wasbak wat dof? Doe dan telkens na de vaat een scheutje azijn in de bak en wrijf de bak op met een handdoek. Na verloop van tijd zal deze gaan glanzen. 

Amarylis:Jurk Jurk Moschino Butterfly Love Butterfly Moschino Love Butterfly Butterfly Love Logo Moschino Jurk Moschino Love Logo Logo 8qRw5xYA Doe er een scheutje schoonmaakazijn op.

Anti-slipmatjes: Doe ze in de wasmachine en was ze op veertig graden fijnwas met een bolletje schoonmaakazijn. Centrifugeren is niet nodig. 

Appelsap:Aktentas Gavriel Gavriel Tas Mansur Mansur Kleine Zie je de vlek meteen? Haal deze weg met koud water. Zie je de vlek pas later? Dan kun je de vlek het beste uit ongekleurde textielstoffen halen met verdund bleekwater, spoel het kledingstuk wel goed uit. Op wol, zijde en gekleurde stoffen kun je geen bleekwater gebruiken. Haal in dit geval de vlek weg met citroensap. Spoel vervolgens het kledingstuk goed uit en was deze. *De behandeling is in alle gevallen een risico. 

Asfalt: haal de vlek van de vloer met een doekje met sla- of olijfolie, mits de vloer hiertegen bestand is. Dit is minder agressief dan wasbenzine. 

Autolak: Deze vlekken kun je het beste inspuiten met haarlak, even laten intrekken, verwijderen met een schoon vochtig doekje en maak een draaiende beweging. 

Autovet: wanneer je autovet op je handen hebt zitten, dan kun je het beste een klontje afwasmiddel en een klontje boter op je handen doen. Wrijf je handen er goed mee in en spoel ze vervolgens met zeep af. 

Azijn: Met azijn kun je heel gemakkelijk kalk en je kranen en roosters schoonmaken.

Babyfles vlekken:  Je kunt babyflesjes heel goed schoonmaken door er eerst een schepje koffiedik in te doen, vervolgens de fles tot de helft vullen met water. Even dichtdraaien, goed schudden, omspoelen en hij is stralend schoon.

Babypoep vlekken:  Zit er na het wassen van de romper toch nog een vlek op? Leg de romper dan in de zon en de vlek zal verdwijnen.

Badkuip vlekken: Laat karnemelk even intrekken in je bad en neem het vervolgens af met lauw water.

Balpen: Vlekken op de tafel of bank kun je heel gemakkelijk verwijderen door er een schoon doekje op te leggen en door op het doekje parfum te spuiten. Hierdoor zul je de vlek zo weg wrijven.

Balsamico: Dep de vlek binnen een half uur met warm water. 

Bank: Spuit om de 2 a 3 maanden je bank in met een spuitbus waarmee je suede schoenen inspuit om deze te beschermen tegen vuil en water. Hierdoor krijgt je bank een onzichtbaar laagje en hebben vlekken geen kans om in de bank te trekken. 

Bank: Vlekken op je (stoffen) bank zijn makkelijk te verwijderen met spa rood. Doe een beetje spa rood op een doekje en wrijf over de vlek.

Beits: Uit bijna alle stoffen kun je een beitsvlek verwijderen met water en ammonia. Voor tapijt kun je het beste tera gebruiken en op niet gekleurde stoffen wil deppen met waterstofperoxide 3% nog wel is helpen. 

Bessen: Giet witte wijn op de vlek en strooi er zout overheen, laat het een nachtje weken en was het de volgende dag. 

Bessensap: Spuit op de vlek spiritus. Stop het kledingstuk direct daarna in de wasmachine. Noppies Floor Grey Zwangerschapsjurk Xl Melange wgOSxfwqUn

Betadine: Laat de vlek 15 minuten weken met spiritus. Ms Katharina Braun 1032 Zurich Wit cXwBYvqt

Bier: Haal de vlek weg met lauw water. 

Bietensap: De stof uitwassen in een handwarm neutraal sopje. Mocht dit niet helpen dan kun je proberen de vlek weg te halen met water en ammonia en als dat niet helpt bleek de vlek dan op met waterstofperoxide 3%.

Blauwe regen: Verwijder de vlek direct met citroen, groene zeep en heet water. 

Bloed: Deze kun je het beste verwijderen met melk. Wrijf er vervolgens overheen met een droge doek. 

Bloedvlekjes:  Kleine vlekjes kun je het beste verwijderen met speeksel van de desbetreffende persoon. Was vervolgens de kleding.

Boenwas: Boenwas kan hele nare vlekken geven. Deze kun je verwijderen met groene zeep of Biotex en was vervolgens de kleding. 

Boorden: Smeer ze in met groene zeep, borstel ze en was ze vervolgens. 

Boter: Teveel boter haal je weg met grauw papier of door het er voorzichtig af te schrapen. Bijna alle gladde oppervlakken kun je afnemen met een warm sopje met een neutraal afwasmiddel. Vervlekken in ruw steen kun je weghalen met water en azijn. Wasbare textiel kun je behandelen met wasbenzine. Tapijt of canvas met trichloorethyleen.

Braaksel: Strooi er gemalen koffie over en veeg het op.

Rok Peter Van Peter Hahn Van Rok Van Rok Blauw Hahn Peter Blauw 0FZnxxa

Bramen: Spoel de vlek uit met koud water. Sprenkel er grapefruitsap over, laat het 15 minuten intrekken, uitspoelen en was het.

BBQ: Heb je een bbq vlek op je kleding? Laat het een nachtje weken met Vanish.